Lola BiKe&Coffee

Tijdens het fietsen drinken we graag ergens onderweg koffie. Tegenwoordig schieten de fietscafés als paddestoelen uit de grond. Een positieve ontwikkeling vind Patrick.

Op een zonnige zondagmiddag was ik een middag met mijn dames een beek winkels aan het kijken in de stad. Fietsen zat er toch niet in met mijn gebroken sleutelbeen. Na wat omzwervingen kwamen we terecht bij Lola’s Bike & Coffee op het Noordeinde in Den Haag.

Bij Lola kan je niet alleen koffie drinken en gebak eten. Ondertussen kan je je fiets laten repareren. Een boekje uitzoeken of een nieuw wielershirt kopen. Maar het mooiste vond ik nog wel dat je veel om je heen kan kijken. Wat er allemaal hangt aan fietsattributen. Wie er allemaal binnen komen. Ik weet zeker dat ook hier sterke fietsverhalen verteld worden.

Kortom, mijn zondag was weer gevuld met een mooi portie fietsen. En dat ondanks mijn gebroken sleutelbeen.

Geef een reactie